How to change captcha for PTC/SURF

Forum


Welcome Guest! You can not login or register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Offline admin  
#1 Posted : Friday, April 17, 2020 3:03:54 AM(UTC)

Rank: Administration

Reputation:

Joined: 3/25/2013(UTC)
Posts: 188
Hello, sometimes captcha don`t load . In this situation you can change chaptcha service.

How to do that?
(you must be logged on ad-doge.com)
Step1. Go to settings -> Click to enter settings
UserPostedImage
Step2. Press "Preferences"


Step3. You have to choose from 3 services: Google (reCAPTCHA) ,SolveMedia, Titan
UserPostedImage
Step4. Choose what service do you want, input Current PIN and click save!


That`s is!

How catpcha looks?

1.ReCaptcha
UserPostedImage

2.SolveMedia
UserPostedImage

3.Titan
UserPostedImage

Edited by user Friday, April 17, 2020 3:16:47 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Sponsor

Offline intermarco  
#2 Posted : Wednesday, November 25, 2020 9:40:56 PM(UTC)
Rank: Newbie

Reputation:

Joined: 11/25/2020(UTC)
Posts: 1
?????
How to change captcha for ptc/surf???
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.